Recept voor Chili con carne


recept Chili con carne Bak het gehakt rul. Snipper de ui en paprika in blokjes en voegen ze toe. Teentjes knoflook uitpersen en met de prei in ringen toevoegen. Regelmatig goed omscheppen. Stukjes tomaat erbij en het geheel goed laten stoven met het deksel op de pan. Chilibonen en mas erdoor scheppen en warm laten worden en ten slotte de tomatenpuree erdoor roeren. Op smaak brengen met de kruiden.


500 gram rundergehakt
2 blikken chilibonen
1 blikje mas
1 rode paprika
1 groene paprika
1 (rode) ui
1 prei
3 4 teentjes knoflook
1 blik stukjes tomaat
1 blikje tomatenpuree
paprikapoeder
zout
(cayenne)peper

Dit recept is geschikt voor: 6 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min
Goed in te vriezen. Serveren met tortillachips.

    Home            Recepten           Zoeken             Links