Recept voor Chicken Paramaribo met Cashewnoten


Olie verhitten, kipfilet en sjalotjes (fijngesneden) toevoegen en bakken tot het vlees gaar is. Chicken Paramaribo (roerbaksaus) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de broccoli en paprika toevoegen, vervolgens in de laatste minuut de cashewnoten toevoegen. gesneden).


1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
500 gram kipfilet
3 sjalotjes
200 gram broccoli
1 rode paprika
30 gram cashewnoten

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Gebruik kippenbouten in plaats van kipfilet. Chicken Paramaribo met cashewnoten is een fusion gerecht uit Suriname het zoet - zure smaakbestanddeel is afkomstig van de Surinaamse Chinezen, de krokante bite met cashewnoten is een uitvinding uit de Indiase keuken, die de Hindoestanen naar Suriname hebben meegenomen, het Surinaamse van dit gerecht bestaat uit de typisch Surinaamse kruidensamenstelling. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links