Recept voor Bloemkoolschotel met gehakt-kaassaus


Maak de bloemkool schoon en kook hem beetgaar. Snijd de prei in ringetjes en was het goed. Pel de ui en knoflook en snipper ze heel fijn. Verhit de olie en bak het gehakt hierin rul. Bak de prei, ui en knoflook even mee. Mosterd, crème fraiche en kaas erdoor roeren. Breng het geheel op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden. Verdeel de saus over de uitgelekte bloemkool. Lekker met gekookte aardappelen.


1 grote bloemkool (in roosjes)
450 gram rundergehakt
2 eetlepels olie
1 teentje knoflook
1 kleine ui
1 prei
2 theelepels mosterd
125 ml crème fraiche
peper
zout
1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
50 gram geraspte belegen kaas

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min

    Home            Recepten           Zoeken             Links