Recept voor Bloemkool met kaas en kerrie


Bloemkool 7 minuten in de magnetron koken en vervolgens laten drogen. Aardappels opzetten. Verse worst braden. De paprika en de ui kleinsnijden en even aanbakken in de koekenpan. Bak de kerrie en knoflook mee. Vet de ovenschaal in met boter en leg de bloemkool er in. Doe het paprika/ui-mengsel er boven op. Vervolgens afdekken met heel veel plakjes kaas. Zet alles in de oven totdat de kaas gesmolten is of totdat de aardappels gaar zijn. (ongeveer 15 minuten).


1 bloemkool in roosjes
1 ui
1 paprika
kerrie
zout
1 teentje knoflook
veel plakjes kaas
5 verse worstjes
aardappels

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Oven voorverwarmen op 200 graden.

    Home            Recepten           Zoeken             Links