Recept voor Beef Surinam (Surinaams rundvlees)


Olie verhitten. De bieflappen en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen en enkele minuten roerbakken. Beef Surinam (roerbaksaus) en het water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 10 minuten de sperziebonen en de paprika toevoegen. Rédie Bere Kroepoek, Ei-Sliertjes. Voor een pittiger smaak gebruik Faja Lobi Hot Sambal. Gebruik als verfrisser Parbo Bier.


1 potje (360 ml) Faja Lobi Beef Surinam (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
500 gram bieflappen
1 kleine ui
1 kopje water
100 gram sperziebonen
1 gele paprika

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Voeg 1 eetlepel Kotomisi Cocosmelk toe voor een romiger smaak. Vervang de bieflappen met Masterbeef of kipfilet. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links