Recept voor Bakkeljauw op Azijn


Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. De bakkeljauw met alle ingrediënten goed omscheppen en in een schaal doen; schenk de Surinaamse Sweet Chili Sauce naar smaak toe voor een zoet-zure smaak.


125 ml azijn
Faja Lobi Redi Pepre Sauce
1 grote ui
1 groene peper
4 pimentkorrels
250 gram
Faja Lobi Bakkeljauw
Faja Lobi Sweet Chili Sauce

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Voeg naar smaak Redi Pepre Sauce toe. In Suriname zijn een groot aantal bijgerechten te vinden, die ingelegd zijn op azijn logischerwijs hoort hier ook bakkeljauw bij, die niet weg te denken is uit de Surinaamse keuken. Laat u verrassen met deze Surinaamse verrassing! Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links