Recept voor Babi sajuran


Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Wrijf uien, knoflook, gember en koenjit tot een brij. Fruit deze brij in hete olie even aan en laat op niet te hoog vuur een paar minuten doorsudderen. Snijd het vlees in niet te kleine dobbelstenen. Bak het vlees in de kruidenbrij aan alle kanten aan. Voeg vervolgens een kopje water en de ketjap toe. Zet het vuur laag en laat het vlees gaar sudderen. Haal intussen de sperziebonen af en snijd ze in stukken. Krab de worteltjes en snijd ze in schijven. Voeg sperziebonen en worteltjes toe aan het vlees en laat ze een kwartiertje meesudderen, tot ze beetgaar zijn. Was de taoge en verwijder de gtoene vliezen . Doe de taoge de laatste minuut bij het gerecht en laat alles goed warm worden.


500 gram varkensriblappen
2 Uien
4 tenen knoflook uit de knijper
2 theelepels verse geraspte gember of 1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel koenjit
9 eetlepels ketjap manis
100 gram taoge
100 gram sperziebonen
100 gram worteltjes

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -

    Home            Recepten           Zoeken             Links