Recept voor Aubergine-tapas


spoel de aubergines af, snijd ze in de lengte doormidden en hol ze uit. Meng het gehakt met de ui, knoflook, kaneel, peterselie en zout en peper. Vul de aubergines met dit mengsel en bestrooi ze met de kaas. Verhit de olijfolie in een ovenschaal, leg de aubergines erin en zet de schaal, afgedekt met aluminiumfolie, in de op 200°C voorverwarmde oven. Bak de aubergines 40 minuten. Verwijder na 30 minuten het aluminiumfolie.


4 kleine aubergines
350 gr lamsgehakt
1 ei
1 gesnipperde ui
3 teentjes knoflook
1 eetlepel gehakte peterselie
zout, peper
1/4 theelepel kaneel
125 gr geraspte Manchego-kaas
1,25 dl olijfolie

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
AV

    Home            Recepten           Zoeken             Links