Recept voor Andijviestamppot 3


Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in kleine stukjes en kook ze in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar. Verhit intussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de shoarmareepjes ± 4 minuten. Hak de cashewnoten grof. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af, pureer ze en voeg de melk en de rest van de boter toe. Schep de andijvie, de shoarmareepjes, de cashewnoten en de djintan door de aardappelpuree. Lekker met atjar tjampoer.


1 kg aardappelen
zout
50 gr boter
250 gr shoarmareepjes
100 gr ongezouten cashewnoten
1 dl melk
800 gr gesneden andijvie (koeling)
1 theelepel djintan (potje á
25 gr, Conimex)
pureestamper

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
AV

    Home            Recepten           Zoeken             Links